Seve i Ana snimaju spot

Izvor: Dzungla.org, 09.Jul.2012, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve i Ana snimaju spot

Pesma „Italiana“ koja je veselim ritmom osvojila publiku već pri prvom slušanju uskoro će doživeti ekranizaciju. Štaviše, snimanje spota je uveliko u toku, a najavljeno je da će se snimanje odvijati na prostorima cele bivše Jugoslavije.

Severina Vučković i Ana Bebić prve kadrove spota snimile su na zatvorenom auto-putu nedaleko od Velike Gorice, a već prve scene nagoveštavaju da su dve dame rešile >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da publici priušte spota za pamćenje. Naime, one su odglumile scenu iz kultnog filma „Telma i Luiz“, a interesantno je da su u spotu uloge dobili muzičari Filip Miletić i Miloš Roganović koji su zaslužni za njene hitove „Bred Pit“ i „Grad bez ljudi“.
Provokativne, energične i dobro raspoložene Seve i Ana su se sjajno zabavljale tokom snimanja, a planirano je da se snimanje pored Zagreba, odvija u Splitu, Beogradu, Novom Sadu, Sarajevu, Skoplju, Ljubljani…
Podsetimo, Severina i Ana su pesmu „Italiana“ izvele na finalnoj večeri takmičenja „Surviver“, a za svega mesec dana ovaj video je zabeležio preko 8 miliona pregleda putem društvene mreže „YouTube“.

(Izvor: Naxi Media)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.