Šer u komediji Čuvar zoološkog vrta

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šer u komediji "Čuvar zoološkog vrta"

Muzička zvezda Šer, kao i Adam Sendler, Silvester Stalone i drugi pozajmili su svoje glas životinjama u komediji "Čuvar zoološkog vrta", čiji su glavni glumci Kevin Džejms i Rozario Doson koji će se na repertoaru beogradskih bioskopa pojaviti od 25. avgusta

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

A radnja je sledeća...

Životinje u Zoološkom vrtu Frenflin jako vole svog čuvara Grifina. On se inače, mnogo prijatnije oseća u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << društvu lavova nego devojaka. Zato shvata da, kako bi bio u stanju da osvoji devojku, mora da napusti zoološki vrt i nađe bolji posao.

Severina u potrazi za ocem svog deteta! (VIDEO)

Džulija Roberts je zaista zgodna žena (FOTO)

En Hatavej pištoljem povredila kaskadera

Životinje, u panici, odlučuju da prekrše pravilo i otkriju najveću tajnu: da pričaju pred ljudima! Kako bi sprečili Grifina da ih napusti, odlučuju da ga nauče trikovima udvaranja, u životinjskom stilu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čuvar zoološkog vrta (Zookeeper)

Izvor: Filmoskop.com, 10.Jun.2011

Životinje u Zoološkom vrtu Frenflin jako vole svog čuvara Grifina. On se inače, mnogo prijatnije oseća u društvu lavova nego devojaka. Zato shvata da, kako bi bio u stanju da osvoji devojku, mora da napusti zoološki vrt i nađe bolji posao. Životinje, u.. [detaljnije]

Nastavak na Filmoskop.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.