SPLIT PIŠE NA ĆIRILICI! Severina pokrenula masu komentara nakon ovog snimka - Gde je Čačak?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 14:40

"SPLIT PIŠE NA ĆIRILICI!" Severina pokrenula masu komentara nakon ovog snimka - "Gde je Čačak?!"

Podsetila na neka prošla vremena.

Pevačica Severina Vučković objavila je na svom Instagramu pojedine scene sa snimanja spota njene nove pesme sa reperom Nućijem.

Njeni fanovi nisu krili oduševljenje zbog kadrova iza kamere, a najviše je pažnje privukao jedan posebno nostalgični momenat.

Naime, Severina u spotu čini se glumi profesorku, koja u jednom momentu prstom pokazuje na geografskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karti nekadašnje Jugoslavije.

Karta je na ćiriličnom pismu, što ne treba da iznenađuje, budući da se u vreme SFRJ koristio srpsko-hrvatski jezik, da bi kasnije, raspadom Juge došlo i do podele pisama.

Ipak, ovaj detalj u mnogima je probudio nostalgiju i žal za nekim vremenima kada smo svi bili složniji.

- Nema Beograd, nema ni Zagreb, nemaju leka za ljubavi ovakve... - napisala je Seve pored objave stih iz pesme, a u jednom momentu je upitala, dok je pokazivala na karti, "gde je Čačak?"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.