SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO STAN: Nove informacije u slučaju Severina

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 15:45

SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO STAN: Nove informacije u slučaju "Severina"

Stanodavac odmah kontaktirao klub...

Fudbaler Partizana Ksander Severina preko noći je spakovao stvari i napustio stan koji mu je klub iz Humske iznajmio, saznaje Sportal.

Kako dalje prenosi pomenuti izvor, Holanđanin je juče uredno prisustvovao treningu, da bi potom, kako saznajemo, verovatno preko noći pokupio svoje stvari i napustio stan u Beogradu na vodi, rečeno je Sportalu.

Stanodavac i upravnik stambene zajednice su kontaktirali ljude iz FK >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan, koji je odmah poslao izaslanika u zgradu, gde su ustanovili da je fudbaler nestao.

Severina pokupio je sve stvari i napustio stan bez da je obavestio ikoga iz kluba.

Pretpostavlja se da je razlog za ovako radikalan potez novac koji klub navodno duguje holandskom internacionalcu na ime bonusa za potpis ugovora.

Iz Partizana su pokušali da stupe u kontakt sa svojim fudbalerom, ali bez uspeha.

Ovo nije prvi put da crno-belima "beže" fudbaleri. Slično se desilo sa Takumom Asanom i Fusenijem Dijabateom, koji su ostavili ekipu na cedilu.

Tako je Partizan ostao bez važnog igrača samo dve nedelje pred meč sezone, koji će verovatno biti presudan u borbi za titulu prvaka Srbije, protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.