SEVERINA U 6. DECENIJI POKAZALA ISKLESANE TRBUŠNJAKE: Svi joj se dive zbog fotke u bikiniju, a ovo je TAJNA NJENOG IZGLEDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 11:28

SEVERINA U 6. DECENIJI POKAZALA ISKLESANE TRBUŠNJAKE: Svi joj se dive zbog fotke u bikiniju, a ovo je TAJNA NJENOG IZGLEDA

Severina Vučković poznata je po tip-top figuri, a u nastavku otkrijte kako se hrani slavna pevačica, te šta je zaslužno za njen mladolik izgled i izvajano telo

S dolaskom leta, slavne dame "preselile" su na more, a među njima i atraktivna hrvatska pevačica Severina Vučković.

Severina se trenutno nalazi na moru, a fotografiju na kojoj je pozirala u crnom bikiniju podelila je na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa pratiocima. Za manje od 24 sata Seve je skupila veliki broj lajkova i komplimenata na račun izgleda.

"Predivna", "Kakva bomba", "Vau, savršeno telo", "Kakvo telo Severina ima", "Nestvarno zgodna", samo su neki od komentara koje je Vučkovićeva dobila na račun izgleda.

Severina na crtu može da stane duplo mlađim ženama, a korigovana ishrana i svakodnevno vežbanje zaslužni su za njenu top figuru.

A post shared by Severina (@severina)

"Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem", rekla je jednom prilikom. Dakle, Severina vežba čak 6 puta nedeljno, jede 5 malih obroka i šeta svaki dan bar 30 minuta.

Za doručak pojede tri jaja, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a jednom prilikom otkrila je i jednu naviku koje se redovno pridržava godinama.

Ona nakon buđenja uvek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne oseća glad.

"Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", rekla je jednom prilikom Severina

Pored toga Severina obožava suši koji ima minimalno kalorija, a dok je bila u fazi mršavljenja redovno je jela ribu. I naravno vežbanje! Severina 20 godina unazad praktikuje fizičku aktivnost, mahom jogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.