SEVERINA SE SPOJILA SA NUĆIJEM: Zadala završni udarac svima koji su je otpisali - njen Metak je sa posvetom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 20:58

SEVERINA SE SPOJILA SA NUĆIJEM: Zadala završni udarac svima koji su je otpisali - njen "Metak" je sa posvetom?

Mislili su svi da se povukla, ali ona je vredno radila na novom projektu!

'Sorry' i 'Metak' nalaze se na A strani Severininog novog albuma, na kojem je vredno radila i kojim planira da oduševi svoju publiku.

Kako je nedavno i najavila, Severina je danas u podne na svom YouTube kanalu objavila dve nove pesme, koje se nalaze na A strani njenog novog albuma 'Sorry'. Naslovna pesma 'Sorry' te 'Metak', koju izvodi s s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve, od ukupno pet novih pesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim nedeljama.

- Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam - izjavila je Severina.

Spotovi za pesme 'Sorry' i 'Metak' od danas su dostupni na YouTube-u, dok će cela A strana albuma 'Sorry' od 04.07. biti dostupna na svim ostalim streaming platformama.

Autor pesme, teksta i aranžmana na obje pesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i pesme producent celog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

Za sljedeću nedelju, Severina je najavila izlaske pesama i spotove za 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV te 'Pravda za ljubav', a potom i 'Sto stepeni' feat. L'Amiral.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Severina objavila dvije nove pjesme (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2023, 08:26

Severina je juče u podne na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme, koje se nalaze na A strani njenog novog albuma "Sorry". Naslovna pjesma "Sorry" i "Metak", koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.