SEVERINA PROGLAŠENA KRIVOM! Pevačica završila na sudu, osuđena je za ovo krivično delo

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2023, 15:59

SEVERINA PROGLAŠENA KRIVOM! Pevačica završila na sudu, osuđena je za ovo krivično delo

Severina je u odbrani odbacila krivicu i ima pravo na žalbu.

Nedavno je u javnosti osvanula vest da je popularna pevačica Severina bila na sudu i osuđena za krivično delo.

Pevačica je bila optužena za vređanje socijalnih radnica, a sada je i osuđena za ovo delo.

Severina je navodno na zagrebačkom sudu u utorak ujutro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proglašena krivom i kaznili su je novčano za prekršaj iz člana 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Kako neslužbeno saznaje "24 sata.hr",

Podsetimo, Severina je navodno izvređala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalni rad upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu. Svađa sa sestrom dogodila se u splitskom domu majke poznate pevačice prošle godine.

Prema tadašnjoj prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka,nakon čega je Severina otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.