Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA POKAZALA GAĆICE: Šta mislite, koje su boje? (FOTO) (VIDEO)

Splićanka je, zajedno sa sve popularnijom grupom "Učiteljice", snimila seksi spot za zajedničku pesmu "Generale"

Printskrin: YouTube/UciteljiceOfficial

Severina se udružila sa ženskom grupom “Učiteljice“, koja je poslednjih meseci hit u Hrvatskoj, pa su zajedničkim snagama snimile pesmu “Generale”, kao i morski, seksi spot. 

Bela haljina koju nosi u spotu bila je, pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << naletom vetra, prilično “nestašna”, pa se Severini, u jednom trenutku, jasno vide gaćice.

Printskrin: Youtube/UciteljiceOfficial

- Pesma me je privukla na prvu jer je melodična i jako mi se sviđa stih “Generale moj, ti pucaš u civila”. Vrh! – oduševljena je Severina.

- To ćemo pevati na jako, sve žene – dodala je Seve.

Printskrin: Youtube/UciteljiceOfficial

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Severina: Koliko dugo mi glumiš poštenje a spavaš pored nje? (VIDEO)

Izvor: Story, 11.Dec.2014

Dugo očekivana nova pesma i spot za pesmu Generale, koju je Severina snimila sa sve popularnijom ženskom grupom Učiteljice, danas je doživela svoju premijeru. Pogledajte!..Severina i Učiteljice snimile spot za pesmu Generale, foto: Youtube screenshot..Radnja spota Severine i grupe Učiteljice za...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.