Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 11:01

SEVERINA OPET NA METI OSUDA JAVNOSTI! Pojavila se dobro čuvana fotografija - pevačica se oglasila

Jedni su oduševljeni dok drugi osuđuju.

Severina Vučković je zagazila u šestu deceniju iako joj niko ne bi dao te godine. Mnogi primećuju da ona sada čak i bolje izgleda nego na počecima svoje karijere.

Pored sazrevanje lepote, godine su Severini donele i veliko životno iskustvo.

Iako je iza sebe ostvarila veliku karijeru, jedna stvar na privatnom planu joj je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sama tvrdi, donela najveću sreću.

Reč je o majčinstvu. A koliko joj ono znači potvrdila je i na svoj 51. rođendan kada je objavila intrigantnu sliku na svom Instagram nalogu.

Naime, ona je okačila crno-belu fotografiju iz perioda dok je bila trudna. To ne bi bilo ništa neobično da na fotografiji nije u potpunosti naga.

Severina je na njoj prekrila jednom šakom grudi, dok je drugu stavila na svoju intimnu regiju.

Pevačicin izazovan pogled je usmeren direktno u objektiv, dok na usnama stoji misteriozan osmeh sugerišući jednu od najvećih svetih misterija na zemlji a to je lepota majčinstva i trudnoće.

- (Kao) od majke (sam) rođena pre pedeset i jednog leta. Pre malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osetila što je to bezuslovna ljubav. Nema na svetu ničeg lepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca - napisala je Severina.

Inače Severina nije prva zvezda koja se slikala maga u podmakloj trudnoći.

Na svetskom nivou je to prva načinila glumica Demi Mur za naslovnicu Veniti fera 1991. godine.

Slavnu fotografiju je načinila je Eni Libovic i danas se smatra jednom od najikoničnijih fotografija devedestih

Ipak, davne 1991. godine, fotografija je izazvala dosta kontroverzi i mnogi su smatrali da je degutantna i da se se**ualizuje trudnoća, dok su drugi isticali da se na ovaj način slavi lepota žene u drugom stanju.

Slične reakcije je izazvala i ova Severinina fotografija na kojoj je naga u trudnoći, te su se komentari uspijali ispod nje

A kako izgleda slika hrvatske pevačice, koja je izazvala dosta pažnje, možete da vidite klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.