SEVERINA GLUMI U SRPSKOM FILMU

Izvor: Kurir, 11.Jun.2011, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA GLUMI U SRPSKOM FILMU

Seve traži muža! Hrvatska pevačica Severina Vučković igraće glavnu ulogu u srpskom filmu čiji je radni naziv „Biznis, bejbi“, a snimanje će početi krajem ove godine u Beogradu i trajaće do kraja proleća 2012. Reditelj Slobodan Pešić i producent Miloš Paramentić

Seve traži muža!

Hrvatska pevačica Severina Vučković igraće glavnu ulogu u srpskom filmu čiji je radni naziv „Biznis, bejbi“, a snimanje će početi krajem ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Beogradu i trajaće do kraja proleća 2012. Reditelj Slobodan Pešić i producent Miloš Paramentić smatraju da će Seve najbolje izneti lik poslovne mlade žene koja je u potrazi za ocem svog budućeg deteta.

Inače, verenica Milana Popovića je već imala nekoliko izleta u glumačke vode, ali ovo je sigurno jedan od najzahtevnijih i najozbiljnijih. Tu, naravno, ne računamo njen privatni snimak, koji je bio bonus svim njenim fanovima, i onima koji su posle gledanja to postali!

(Z. M.)

Glumi sa Šerbedžijom

Seve će u filmu „Biznis, bejbi“ igrati s Radetom Šerbedžijom, Vesnom Trivalić, Marinkom Madžgaljem, Nenadom Jezdićem i Draganom Mićanovićem.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.