SAZNAO DA GA SEVERINA VARA? Reakcija Igora Kojića će se prepričavati dugo, dugo: Ne zanima me...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 14:14

SAZNAO DA GA SEVERINA VARA? Reakcija Igora Kojića će se prepričavati dugo, dugo: "Ne zanima me..."

Niko nije očekivao ovakvu reakciju supruga!

Igor Kojić nakon saznanja da je njegova žena Severina Kojić u navodnoj vezi sa vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem (detaljnije klikom OVDE), želi da se sa Severinom pomiri po svaku cenu.

Oni se nisu videli šest meseci jer je pevačica u Zagrebu, a Kojić u Beogradu, a on je navodno očajan što ga supruga vara, pa je sada navodno moli da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomire.

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic)

- Seve i Igor se nisu videli šest meseci, otkako je ona napustila njegovu porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i preselila se u Zagreb. Povremeno se čuju, ali i dalje niko nije pokrenuo temu razvoda, tako da se Igor nadao da će sve nesuglasice ispeglati kada se napokon budu videli - rekao je izvor.

- Šokirao se kada je u novinama pročitao da mu je žena neverna i da je još letos sa tim Tomislavom krstarila po Jadranu. Odmah ju je pozvao i zatražio objašnjenje, ali je Seve sve vreme tvrdila da joj je Voštinić "samo dobar prijatelj" - ispričao je izvor za Infomer i dodao:

- Igor je ubeđen da ga laže, ali je spreman da pređe preko svega samo da sačuva njihov brak. Rekao joj je: "Ne zanima me šta je bilo, sve ti opraštam, samo mi se vrati". Igora je ovo baš pogodilo, pa je počeo da posećuje manastire u Srbiji i moli se Bogu da ponovo bude sa Severinom.

Dok se Igor navodno trudi da spase brak, Severina negira da je u vezi sa Voštinićem, u čijoj vinariji je redovna gošća.

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic)

- Tomislav je Severinin prijatelj. U njegovoj vinariji je održan događaj na kojem je ona bila sa društvom i odbacujemo svaku insinuaciju da su njih dvoje u emotivnoj vezi - saopštio je Severinin PR tim.

- Severina i ja smo dobri prijatelji i za nju imamo samo reči hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama, bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo i meni je sve to što čitam po novinama smešno. Razumem da je njen život interesantan medijima - rekao je Tomislav ovim povodom.

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.