ŠAMAR, OŠTRA REAKCIJA! Igor Kojić se OGLASIO nakon priča da ga je Severina PREVARILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 23:18

ŠAMAR, OŠTRA REAKCIJA! Igor Kojić se OGLASIO nakon priča da ga je Severina PREVARILA!

Ostavio jasnu poruku!

Brak Severine Kojić i Igora Kojića odavno je pod znakom pitanja. Mesecima se ovaj par ne oglašava kada je u pitanju status njihovog braka, a žive razdvojeno, Severina u Hrvatskoj, a Igor u Srbiji.

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 Budući da Severina i Igor nemaju zajedničkih objava u proteklih nekoliko meseci, a nisu se jedno drugome obraćali preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreža, svaka poruka koju ostave, mogla bi se protumačiti kao reakcija na novonastalu situaciju.

Tako je Igor ovoga puta poslao više nego jasnu poruku.

- Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ubijete ili ne, na kraju je sigurno samo to da ćete se ošamariti -  glasi komentar koji je Kojić ostavio na svom profilu.

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.