Rada Manojlović OTKRILA da je PLAKALA MESEC DANA zbog OVE Popovićeve ODLUKE! Severina UPLETENA u sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 14:58

Rada Manojlović OTKRILA da je PLAKALA MESEC DANA zbog OVE Popovićeve ODLUKE! Severina UPLETENA u sve!

Teško joj palo!

Rada Manojlović nakon nekoliko godina otkrila je da je njoj bio ponuđen album "Dobrodošao u klub", koji je snimila Severina, ali da ga nije snimila jer Saša Popović nije bio za to.

U tom periodu, on je birao pesme za Grandove zvezde, a čitavu tu situaciju pevačica je mnogo teško podnela.

- Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u studio i rekao: "Meni nije nešto ovo..." Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon tog - pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u jednoj emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Popovića.

A post shared by Saša Popović (@sasapopovicofficial)

- Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio - otkrila je Rada.

- Rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - zaključila je ona.

A post shared by 𝚛𝚊𝚍𝚖𝚒𝚕𝚊 RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.