Privremena ili stalna?: Pevačica otkrila svoju tetovažu!

Izvor: Svet, 05.Okt.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremena ili stalna?: Pevačica otkrila svoju tetovažu!

Severina Vučković ovog leta imala je puno koncerata, a poslednji u nizu bio je na Hvaru, koji je posetila juče. Pevačica je svojim fanovima priredila nezaboravan provod, ali je iskoristila i priliku da promoviše svoju tetovažu. Kada su se fotografije Severinine tetovaže na levom članku, pojavile na društvenim mrežama njeni radoznali fanovi pitali su je da li je tetovaža privremena ili stalna, ali Severina im još uvek nije dala odgovor na to pitanje!

Autor: Life Content
Foto: Fejsbuk
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo niste znali: Severina pokazala tetovažu!

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2014

Severina Vučković ovog leta  imala puno koncerata, a poslednji u nizu bio je na Hvaru, koji je posetila juče. Pevačica je svojim fanovima priredila nezaboravan provod, ali je iskoristila i priliku da promoviše svoju tetovažu. Kada su se fotografije Severinine tetovaže na levom članku pojavile...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.