Potvrđeno pisanje SCANDAL!- a: Severina se udala!

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno pisanje SCANDAL!- a: Severina se udala!

SCANDAL je još početkom juna objavio da će se Severina i Igor venčati krajem septembra i to se desilo danas.
Severina je na svom Instagram profilu postavila fotografiju u kojoj je u venčanici, ali su svi pomislili da se radi samo o fotografisanju pre venčanja, međutim, Seve i Igor su danas u baljanskoj crkvi rekli jedno drugome DA.
Svadbenom veselju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su prisustvovali najbliži prijatelji kao i porodica: Aleksandar, Severinina majka, kao i kumovi Andrea Čermak i Boris Đikanović.

#svet
The post Potvrđeno pisanje SCANDAL!- a: Severina se udala! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Potvrđeno pisanje SCANDAL!- a: Severina se udala!

Izvor: Svet, 25.Sep.2015

. SCANDAL je još početkom juna objavio da će se Severina i Igor venčati krajem septembra i to se desilo danas.. . Ovde možete pogledati ako ste propustili da pazarite baš taj broj SCANDALA!. . Severina je na svom Instagram profilu postavila fotografiju u kojoj je u venčanici, ali su svi pomislili...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.