Posle dueta sa Severinom “Učiteljice” snimile singl u Rumuniji! (video)

Izvor: Svet, 11.Avg.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle dueta sa Severinom “Učiteljice” snimile singl u Rumuniji! (video)

I dok su svi na odmorima , “Učiteljice” su snimile spot za svoj singl “Dunav”. Interesantno je da je spot sniman na lokacijama u Rumuniji.
Veliki je izazov snimati spot, posle spota “Generale” sa Severinom koji broji 28 miliona pregleda na Jutjubu. Zato se ovoliko trudimo oko novih spotova i želimo da se prikažemo našoj publici u najboljem svetlu. Zato smo i otisle čak u Rumuniju“, kažu “Učiteljice”.
Radni naslov balade je “Dunav”, a u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je nežna priča o ljubavi koja ne prestaje. Ana, Silvija i Matea vredno pripremaju i prvi album, koji će se pojaviti na jesen.

Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Posle dueta sa Severinom “Učiteljice” snimile singl u Rumuniji! (video)

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2015

I dok su svi na odmorima , “Učiteljice” su snimile spot za svoj singl “Dunav”. Interesantno je da je spot sniman na lokacijama u Rumuniji.. “Veliki je izazov snimati spot, posle spota “Generale” sa Severinom koji broji 28 miliona pregleda na Jutjubu. Zato se ovoliko trudimo oko novih...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.