Pogledajte kako Seve vrcka u novom spotu

Izvor: Dzungla.org, 14.Dec.2012, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako Seve vrcka u novom spotu

Srećna sam što smo snimili simpatičan treši spot u lunaparku za „Uzbunu“, pesmu s mog novog albuma „Dobrodošao u klub“. Volim vas puno, poručila je Severina

Danas tačno u podne Severina je podigla „Uzbunu“ na društvenim medijima tako što je objavila svoj najnoviji spot, a time započela i digitalnu prodaju svog najnovijeg albuma „Dobrodošao u klub“.
Putem svojih službenih Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i Youtube kanala (www.facebook.com/severina), danas tačno u podne premijerno je predstavljen spot za novi, četvrti singl – „Uzbuna“ – sa albuma „Dobrodošao u klub“.
Autori muzike i teksta su provereni dvojac Filip Miletić i Miloš Roganović, a rediteljska palica pripala je Dafne Jemeršić koja je radnju spota smestila u jedan zagrebački lunapark.
- Srećna sam što smo snimili simpatičan treši spot u lunaparku za „Uzbunu“, pesmu s mog novog albuma „Dobrodošao u klub“. Koliko sam ja uživala na snimanju, nadam se da ćete i vi u gledanju u ovim zimskim danima koji su pred nama. Puno vas volim – poručila je Severina svojim obožavaocima, kojih se ovih dana samo na Facebooku okupilo preko 300 hiljada.

(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.