Pogledajte dirljivu fotografiju Igora Kojića sa Severininim sinom

Izvor: Tracara.com, 07.Jun.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte dirljivu fotografiju Igora Kojića sa Severininim sinom

Razmena iskustava (foto: Instagram) Igor Kojić objavio je na instagramu fotografiju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Mladi fudbaler u vezi je sa Severinom Vučković već nekoliko meseci. Ona je protekle nedelje upoznala njegovu porodicu, a on se zbližio sa njenim sinom Aleksandrom, što je pokazao fotografijom na instagramu, na kojoj momci uživaju na suncu. “Porodična atmosfera u vašem domu je osnova vašeg života,” dodao je on. Da li ovo znači da će ovaj par uskoro stati pred oltar ili barem započeti zajednički život, ostaje da se vidi.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

PORODIČNA ATMOSFERA Kebin sin je ovom slikom potvrdio svadbu sa Severinom

Izvor: Blic, 07.Jun.2015

Igor Kojić postavio je sliku na kojoj se vidi kako sa Severininim i Milanovim sinom uživa pored bazena...Da je svadba na pomolu, svedoči i poslednja fotografija na profilu Kebinog sina. Iako ne želi da se oglašava za medije, Igor na društvenim mrežama kaže i više nego što je planirao...Ovaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.