PROVOKATIVNO: Severina zavela Šoća!

Izvor: Kurir, 13.Dec.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOKATIVNO: Severina zavela Šoća!

Vučkovićeva snimila spot za pesmu „Generale“ s hrvatskom ženskom grupom Učiteljice, u kojem se pojavljuje crnogorski maneken iz „Survajvera

Severina Vučković zavela je bivšeg učesnika „Survajvera“, crnogorskog manekena Nikolu Šoća.

On je pao na njene čari u spotu za pesmu „Generale“, koju je snimila s hrvatskom grupom Učiteljice. Seve s tri devojke peva o mladiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji ju je povredio, a provokativne scene nesuđene srpske snajke dominiraju u ovom video-zapisu.

Manekenu kom je zapalo da uz Severinu barem nekoliko minuta stoji kao general može samo da poraste rejting.

A hrvatska pevačica još jednom je pokazala zašto je jedna od najizazovnijih na estradi. Njene seksi poze s malo odeće i dalje bude maštu muškog dela publike, a u jednom trenutku njena guza je bila toliko nestašna da je progutala deo njene haljine.

Povodom premijere Seve je na svojoj oficijelnoj Fejsbuk stranici iznad objave video-klipa napisala:

- Pesma me privukla na prvu jer je melodična i jako mi se sviđa stih „Generale moj, ti pucaš u civila“... Vrh! To ćemo pevati na jako, sve žene.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.