Ovo je vlasnik vinarije kog spajaju sa Severinom FOTO

Izvor: B92, 25.Nov.2020, 14:05

Ovo je vlasnik vinarije kog spajaju sa Severinom FOTO

Pevačica Severina Kojić (48) navodno je od letos u ljubavnoj vezi s deset godina mlađim vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem (38) iz Graberja Ivanićkog kraj Ivanić Grada. Voštinić se nedavno razveo od Dunje Miklaužić, ćerke poznatog moslavačkog vinara Marka Miklaužića.

U poljoprivredi uživa, stalno uči i svaki dan otkriva nešto novo. Tomislav je pre dve godine sa svojom sortom belog grožđa pobedio na 1. reviji "Vina od davnina" i njegovo vino je proglašeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za šampionsko vino kontinentalne Hrvatske. Prozvali su ga vinarom koji na svetu najbolje poznaje moslavačku sortu škrlet. Ipak, nije završio za vinara, već se za taj posao dodatno školovao.

"Inače sam optičar po struci i radio sam šest godina u optici. Sve vreme dok sam radio u optici obilazio sam tadašnje vinske događaje - udruženja, zabave uz vino. Istovremeno je i kući bilo posla preko glave jer je deda krenuo da povećav nasade. I tada je kucnuo trenutak i odlučio sam uz pomoć dede da krenem u ozbiljnu proizvodnju", rekao je za Agroklub pre dve godine.

Mladima je tada govorio kako poljoprivreda može biti "in" zanimanje.

"Može biti 'in' ako sam sebi iskreiraš da bude 'in'. To je moj životni put, jer volim da budem drugačiji od drugih u svemu, volim da budem originalan. Ali nije lak put niti je lako biti poljoprivrednik u Hrvatskoj, toliko papira, birokratije, čak bi rekao da nije ljudski. Meni je 'in' biti vinar bez obzira na puno truda, muke, intuicije, kreacije", objasnio je.

Krajem leta Severina je svoje društvo odvela u njegovu modernu vinariju na pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svedoči fotografija na njenoj društvenoj mreži, koju je objavila 19. septembra.

Severina je tad, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala u crvenoj haljini okružena svojim najbližim prijateljima, novim-starim menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR-om Davorom Grginom, dr Natašom Desnicom s kojom se intenzivno družila ovog leta na moru, PR-kom Vedranom Vasić i rođakom Mijom Popović, koja i živi s njom na zagrebačkom Kozjaku.

Severina i ekipa nazdravljali su čašama vina, iako mladog vinara nema na fotografiji. Kad je Seve pre tri meseca objavila tu fotografiju mnogima je u prvi plan upao tek Tomislav Petrović jer to je bila prva zajednička fotka nakon što su se pomirili otkako Igora Kojića (33) nema u njenom životu.

Nije je posetio više od šest meseci, kažu komšije na zagrebačkom Kozjaku. Supružnici se i dalje prate na društvenoj mreži, a poslednji put javno su komunicirali za Igorov rođendan pre četiri meseca kad mu je Severina poželela sve najbolje.

Severinin tim se pravdao, jer je ona još formalno u braku s Kojićem.

"Hteli bismo da vas informišemo kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa", javili su, piše Večernji.hr.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KEBA PRVI OTKRIO DA SEVERINA IMA DRUGOG? Folker odmah obavestio sina Igora o pevačicinoj AFERI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 11:17

A nekada je bio na njenoj strani!..Već danima javnost u regionu bruji o novoj ljubavnoj vezi Severine Kojić i Tomislava Voštinića, vlasnika vinarije iz Hrvatske...Objavu dijeli Severina (@severina)..Iz dana u dan isplivavaju novi detalji te romanse, pa smo tako saznali od izvora bliskog pevačicinom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.