OVO SE ČEKALO! Severina IZNENADILA SVE: Oglasila se PRVI PUT nakon što je Igor objavio ZAJEDNIČKE FOTKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 09:21

OVO SE ČEKALO! Severina IZNENADILA SVE: Oglasila se PRVI PUT nakon što je Igor objavio ZAJEDNIČKE FOTKE!

Vreme će pokazati.

Pevačica Severina Kojić se nakon nekoliko dana oglasila na društvenim mrežama, ali i dalje ne spominje svog supruga Igora Kojića.

 Naime, ovo je prvi put da se Severina oglasila nakon čitave drame s otpraćivanjem pa ponovnim praćenjem Igora Kojića, ne računajući fotografiju koja je nastala u saradnji s jednom hrvatskom kompanijom.

Severina je objavila video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s turneje Tridesete uživo, i to s nastupa u Beogradu. Podelila je pesmu "Mili moj".

Jedva čekam ponovne koncerte, a bit će ih ovo ljeto... “Mili moj “sam napisala u ljeto 2000. godine, u Blatu na Korčuli, objavljena je na albumu “Pogled ispod obrva”, a ovo je snimka s turneje “Tridesete uživo”iz 2009. godine (beogradska Arena). Koja je vama najdraža turneja? ‘Virujen u te live’, ‘Tridesete uživo’, ‘Dobrodošao u klub’ ili ‘The Magic Tour’? #milimoj #trideseteuzivo #arena #beograd #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on Jun 5, 2020 at 7:28am PDT

- Jedva čekam nove koncerte, a biće ih ovo leto... Ovu pesmu sam napisala u leto 2000. godine, u Blatu na Korčuli, objavljena je na albumu Zdravo Marijo, a ovo je snimak s turneje iz 2009. godine (beogradska Arena) - napisala je Severina te je pitala pratioce koja im je najdraža turneja.

Da podsetimo, šuškanja o problemima u braku između Severina i Igora traju više od mesec dana.

O problemima se počelo govoriti kada se Severina sama vratila u Zagreb, dok je Igor ostao u Beogradu. Pisalo se da je svađa krenula zbog Severininih zahteva oko renoviranja bazena te da se nije mogla dogovoriti s Kebom i Oljom.

Kakva je zaista situacija u njihovom braku, vreme će pokazati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.