OVO NIJEDNA NE BI PRIZNALA! Severina objavila vrelu fotografiju, a komentar je sve nasmejao i zbunio! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2020, 14:09

OVO NIJEDNA NE BI PRIZNALA! Severina objavila vrelu fotografiju, a komentar je sve nasmejao i zbunio! (FOTO)

Izgleda božanstveno!

Nakon jučerašnjeg ročišta na Opštinkom kaznenom sudu u Zagrebu, Severina Kojić je objavila nešto što je oduševilo sve njene pratioce i fanove.

Pevačica je pozirala u crnom bikiniju sa cvetićima, pa okačila fotografiju na Instagram.

- Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ko nas ima? - napisala je pevačica ispod objave. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Taj komenatar mnoge je nasmejao, a neke čak i zbunio.

Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ko nas ima? $*#@!! kol’ko nas ima... ✌🏻#PripremaPozorUvlacenjeStomakaSad #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on Sep 10, 2020 at 2:15am PDT

Pratioci se nisu suzdržali, a da ne komentarišu:

-" Većina... Još kad bi izgledale bar upola kao ti", "Ti nemaš što uvlačiti", "Iz dana u dan si mlađa, kako je to moguće", "E moja Seve da upola imam stomak kao ti ne bih ga nikad uvlačio", "kraljica naša - nizali su se komentari oduševljenih pratilaca.

BONUS VIDEO: PRE VERIDBE LUNA JE DRUGARICI REKLA OVO! Otkrila sve detalje prosidbe "Nisam mogla da dodjem sebi" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.