Izvor: Blic, 02.Feb.2024, 13:13

OVO JE JOVAN (23), MLADIĆ UBIJEN U BORČI! Sastao se sa drugom i ubicom na ulici, a onda je počeo HOROR: "Pokušali su da beže, ali ih je sustigao"

Jovan Milovanović (23) ubijen je sinoć u Ulici Severina Bijelića u Borči kada je zadobio više ubodnih rana u predelu stomaka i grudi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOMŠIJA SVE VIDEO SA PROZORA Ovo je brutalno ubijeni mladić u Borči! Očevici otkrili detalje: "Pokušali su da beže, ali nisu uspeli..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2024

Ubijeni mladić se sastao sa drugom i ubicom na ulici, a onda je počeo horor. Komšija sa prozora video sve...Mladić (23) ubijen je sinoć u Ulici Severina Bijelića u Borči kada je zadobio više ubodnih rana u predelu stomaka i grudi. Još jedan mladić takođe je povređen, ali srećom njegove povrede...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.