OVAKO SEVERINA U STVARI IZGLEDA! (FOTO)

Izvor: Svet, 13.Avg.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO SEVERINA U STVARI IZGLEDA! (FOTO)

Severina Kojić, jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, važi i za damu od stila, te neretko gde god da se pojavi ostavi sve bez daha u svojim odevnim kombinacijama. Međutim, malo ko zna da Seve izgleda fantastično i kad se skine u bikini, a na sjajnoj formi mogu da joj pozavide i mnogo mlađe devojke.
Pevačica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila dve fotografije koje je uslikao niko drugi do njen suprug Igor Kojić, što je Seve otkrila zanimljivim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << komentarom.
– Ovako me samo On nasmeje i fotka kad ne gledam – napisala je Seve.
 







View this post on Instagram














 
Ovako me samo On nasmijava i fotka kad ne gledam #mojaljubav #lovemyhusband #smile #freedom #summertime #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina
A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 12, 2019 at 2:40am PDT


Mnogi su se složili da Severina izgleda bolje nego ikad, a bikini koji je ponela istakao je sve njene atribute.
svetsvet
The post OVAKO SEVERINA U STVARI IZGLEDA! (FOTO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.