OGLASIO SE KRALJ BAKRA - Evo GDE će živeti NJIHOV SIN: Zalaže se za zajedničko roditeljstvo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE "KRALJ BAKRA" - Evo GDE će živeti NJIHOV SIN: "Zalaže se za zajedničko roditeljstvo"?

"Novo poglavlje u životu jedne dive"

Milan Popović je odlučio da njegov sin Aleksandar, koji ima sedam godina, živi u Zagrebu, kako bi mogao da viđa majku, Severinu Kojić.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 7, 2019 at 2:55am PST

Milan je pre dve nedelje dobio starateljstvo nad njihovim sinom i navodno kaže da se zalaže za "zajedničko roditeljstvo":

- Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će nastaviti da ude u školu i živi u Zagrebu, kako bi redovno mogao da viđa svoju majku. Preseljenje u drugi grad ili državu bi otežalo njegovo viđanje sa majkom, a to nije dobro za dete - navodno je rekao Popović i navodno dodao da je Severina opravdano izgubila starateljstvo:

- Postoje jaki razlozi zbog kojih ova priča, pored moje dobre volje, nikad nije mogla da se završi drugačije. O njima će vrlo brzo javnost saznati. To će biti novo neizbežno poglavlje u životu jedne dive - rekao je on.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Nov 22, 2019 at 12:04pm PST

Na pitanje da li Severina ima "keca u rukavu" kako bi vratila svog sina na sudu Milan je odgovorio:

- Nema, ali njoj nikada nije bio problem da nešto izmisli - završio je Popović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.