Nije Severina jedina! Ovo su naše poznate dame koje su maznule “piletinu”!

Izvor: Svet, 29.Apr.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Severina jedina! Ovo su naše poznate dame koje su maznule “piletinu”!


Severinina
veza sa Kebinim sinom Igorom Kojićem, od kojeg je starija punih 15 godina, iznenadila je celokupnu balkansku javnost. Juče u toku dana su skoro svi bili zbunjeni: da li zbog činjenice što je trenutno jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvezda izabrala mladića koji je nezaposlen i živi u roditeljskoj kući ili zato što je u pitanju Kebin sin – niko ne zna odgovor. Ali da ne mogu da poveruju, ne mogu.

Ipak, Seve nije jedina dama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa javne scene koja voli “piletinu”. Mlađi muškarci su oduvek bili meta uspešnih i ostvarenih žena koje jače polovine nisu uspevale da pronađu među svojim vršnjacima.
Andrijana (36) i Ilija Bozoljac (30)
Ilija  je oduvek važio za velikog zavodnika za kojim su uzdisale kako mlađe, tako i one nešto starije gradske lepotice, a očigledno da je Adrijani iskustvo pomoglo da nestašnog tenisera primiri kraj sebe. Par je tri godine u skladnom braku i imaju ćerku Lolu.
 
 
Dubravka Mijatović (47) i Marinko Madžgalj (37)
Ovaj glumački par vezu je započeo 2007, a godinu dana kasnije otpočeli su i zajednički život. U novembru 2009. Dubravka, koja je 10 godina starija od Marinka, rodila je ćerku Saru, ali o svojoj intimi nerado govore za medije. Zbog čestih razmirica i navodnih neverstava, razveli su se krajem prošle godine.

Elena (42) i Jugoslav Karić (35)
Dizajnerka enterijera Elena starija je od biznismena Jugoslava Karića sedam godina i već dugo su u skladnom braku u kojem su dobili sina Simona.
“Nije mi bilo svejedno kada sam saznala koliko je mlađi. Danas mi to ne smeta, on je zreo i ozbiljan čovek. Ja sam ta koja je često detinjasta”, svojevremeno je izjavila Elena.

Tatjana Vojtehovski (45) i Nenad N. Čanak (35)
Nekadašnja voditeljka i portparol televizije Pink mnoge je iznenadila kada je pre nekoliko godina nakon razvoda uplovila u vezu sa 10 godina mlađim biznismenom Nenadom N. Čankom. U jednom intervjuu Tanja je rekla da se “oseća kao Demi Mur, ali bez plastične hirurgije”. I pored toga što su zajedno izgledali sjajno, nisu uspeli da održe romansu.

 
 
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nije Severina jedina! Ovo su naše poznate dame koje su maznule “piletinu”!

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2015

Ipak, Seve nije jedina dama sa javne scene koja voli “piletinu”. Mlađi muškarci su oduvek bili meta uspešnih i ostvarenih žena koje jače polovine nisu uspevale da pronađu među svojim vršnjacima...Andrijana (36) i Ilija Bozoljac (30)..Ilija  je oduvek važio za velikog zavodnika za kojim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.