Neodoljivi srpski muškarci (FOTO)

Izvor: S media, 06.Jan.2011, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neodoljivi srpski muškarci (FOTO)

Da su srpski momci neodoljivi šarmeri, potvrđuju i njihove mnogobrojne romanse sa hrvatskim lepoticama, među kojima su i dve „najjače“ - Severina i Nikolina, tema je kojom se već nekoliko dana bavi hrvatski „Jutarnji list“.

Severina Vučković je poslednja u nizu svojih sunarodnica koja je sreću pronašla kraj Srbina, Milana Popovića. Da nije sve u novcu već da ima mnogo toga i u šarmu, kraljica hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pop scene je potvrdila kada je raskinula vezu sa poznatim hrvatskim preduzetnikom, a srce poklonila ovom nekrunisanom kralju bakra. Očarao ju je dok mu je pevala „Ti si najljepši od svih" na njegovoj rođendanskoj žurci u Beogradu pre tri nedelje. Kasnije je priznala: „Zaljubila sam se. Dogodilo se nedavno, spontano, kao što se takve stvari događaju. Znala sam čim sam ga ugledala... Ili pet minuta poslije". Slavku Šajinoviću, sa kojim je u vezi bila dve i po godine, odmah je sve priznala.

Voditeljka TV Nove, Nikolina Pišek, je svog srpskog viteza upoznala u hotelu „Hajat", i više ne krije svoju romansu. Njen izabranik je Matija Ćorković, preduzetnik koji živi u Berlinu, što ih nije sprečilo da zajedno dočekaju Novu godinu u Beogradu.

Nikolina je još dok je vodila šou Operacija Trijumf, srpskim tabloidima dala nagoveštaj u kom pravcu će se kretati njen ljubavni život.

„Razlike između muškaraca u Zagrebu i Beogradu bez sumnje postoje, ali ja ću izbeći konkretan odgovor i kazaću vam samo da su Beograđani, i Srbi uopšteno, vrlo zgodni i markantni, što će vam, uostalom, priznati svaka Hrvatica", poručila je tada Pišekova.

Da nisu samo naši preduzetnici ti koji opčinjavaju hrvatske dame, svedoči i veza splitske modne dizajnerke i manekenke Mirande Viđak sa srpskim glumcem Stefanom Kapičićem. Reklo bi se da se lepo snašla u ulozi srpske snaje, jer je prošlog ponedeljka bila jedna od glavnih zvezda Humanitarnog ponedeljka u popularnom beogradskom klubu „Mr Stefan Braun".

Ni šarmantna plavuša, učesnica Operacije Trijumf, Ana Bebić nije bila otporna na udvaranje na srpski način. Njenim roditeljima nikada nije smetalo što je njen dečko Filip Miletić Srbin, bitno im je da je ona srećna, izjavila je Ana svojevremeno.

Ali ljubavni ples između hrvatskih dama i naših momaka se ne igra samo pod svetlima šou biznisa, već i na sportskim terenima.

Romansa se desila (i okončala) i između Blanke Vlašić, najbolje hrvatske atletičarke, i francuskog rukometaša iz Niša, Nikole Karabatića.

Niz je dug i reklo bi se da mu nema kraja. Naši momci plene svojim šarmom i uspehom već duže vreme, a pitanje da li je srpski mačizam mit ili realnost, ostaje otvoreno.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.