NIJE SE POJAVILA NA SUĐENJU! Severina odsustvovala sa dva ročišta sa Milanom Popovićem, a ovo je navela kao razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 11:35

NIJE SE POJAVILA NA SUĐENJU! Severina odsustvovala sa dva ročišta sa Milanom Popovićem, a ovo je navela kao razlog

Njen menadžemnt poslao dopis sudu!

Severina Vučković (51) imala je zakazana čak dva ročišta u Hrvatskoj sa ocem svog sina Milanom Popovićem, ali je otputovala u Rim i kao izgovor za nepojavljivanje pred sudom navela čudan razlog, a to je da ju je jedan od najvećih gitarista svih vremena pozvao na koncert.

Legendarni Brus Springstin (73) održao je koncert u Rimu, a pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je žarko želela da prisustvuje otišla je sa sinom.

Severina je proteklih dana obilazila Rim odakle je objavila veliki broj fotografija i snimaka, a sada se saznalo da dok se ona šetala po italijanskoj prestonici imala je zakazana i dva ročišta s Milanom Popovićem u građanskom sudu u Zagrebu.

Međutim, kako prenose hrvatski mediji, njen menadžement poslao je sudu izvinjenje u pisanoj formi u kojoj kao razlog navode da je Severina pozvana kao gost na koncert Brusa Springstina zbog čega nije mogla da dođe. Seve je ipak bila samo gost u publici kao i svi drugi što je i objavila na svom profilu na Instagramu.

Inače, Severina se zadnji put, koliko je poznato, na sudu pojavila početkom aprila zbog ročišta o optužbama za navodno nasilje u porodici. U poslednjih mesec i po trebalo je da se pojavi na sudu i radi postupka s učiteljicom škole koju pohađa njen i Popovićev sin, u kojem učiteljica od pevačice traži odštetu nešto manju od 10.000 evra, no to ročište je bilo odloženo. Navodno će se održati sledeće nedelje. Severina je zaradila i kaznene prijave te prekršajne, zbog čega se pred tim sudovima brani od optužbi, a na građanskom sudu u Zagrebu redovna je zbog mnogobrojnih postupaka koji se vode u borbi za starateljstvo nad maloletnim detetom između Popovića i nje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.