Kraljica ili ne, odlučite sami: Seve s krunom stupa u 2015. godinu

Izvor: Svet, 01.Jan.2015, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica ili ne, odlučite sami: Seve s krunom stupa u 2015. godinu

Severina Vučković večeras nastupa u Poreču, a novogodišnji stajling je već podelila s pratiocima na Instagramu.
Seve je za večerašnji nastup odabrala za elegantnu haljinu, a izgled je upotpunila krunom na glavi, kao da želi da poruči da je kraljica ovdašnjeg popa – samo jedna.
Uz fotografiju postavila je komentar:
“Spremna za novogodišnju noć”.
Njeni fanovi su joj uzvratili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << komentarima koji, otprilike, mogu da se sažmu u kratku rečenicu “To, kraljice”, a na vama ostaje da se odlučite da li ćete s njima podeliti tu ushićenost.

Izvor i foto: Instagram
 
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Severina u balskoj haljini dočekala Novu godinu

Izvor: Tracara.com, 01.Jan.2015

Pevačicina novogodišnja kombinacija (foto: Instagram) Severina Vučković napravila je novogodišnji spektakl u Poreču, gde je zajedno sa svojim bendom i posetiocima dočekala Novu 2015. godinu. Pevačica je rešila da obuče veliku, crvenu balsku haljinu, a noć nakon uspešnog nastupa na Facebooku je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.