Kija je TROSTRUKA pobednica Zadrugovizije 4! A evo kakvu poruku je želela da pošalje nastupom u venčanici! (VIDEO)

Izvor: Svet, 12.Jun.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija je TROSTRUKA pobednica Zadrugovizije 4! A evo kakvu poruku je želela da pošalje nastupom u venčanici! (VIDEO)

U okviru rijalitija Zadruga održana je još jedna Zadrugovizija. Takmičenje u pevanju i scenskom nastupu učesnici su iskoristili da se dobro zabave, a šarenolik žiri iznosio je svoja stručna mišljenja.
Nakon odličnih nastupa poslednje na scenu izašle su Kija Kockar i Ana Korać. Njih je publika pozdravila velikim aplauzom i na početku i na kraju, a one su pokazale da su odlično uvežbale pesmu “Dobrodošao u klub” hrvatske pevačice Severine. Iako nijedna nije pevačica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << obe su se veoma potrudile i publici dale sjajan performans, a žiri nije štedeo komplimente.
Kija je na scenu izašla u venčanici a odmah na početku nastupa bacila je bider-majer i veo. Ovo je bio simbol toga da ostavlja taj život iza sebe i pretvara se u osvetnicu koju je glumela Ana, što su njih dve na kraju pesme i objasnile.

Kristinin suprug, Slobodan Radanović je nakon ovog nastupa ustao i aplaudirao. On nije skrivao svoje oduševljenje ovim performansom pa je odlučio da oda poštovanje, bez obzira na činjenicu da je njegova devojka Luna Đogani, sa kojom je prevario Kiju, sedela pored njega.
“Devojko, je l’ moguće da ti ovako dobro pevaš? Da li je moguće da toliko donosiš tu emociju? Svaka ti čast. I Ana je bila odlična”, rekla je Kaća Grujić.

SvetSvet
The post Kija je TROSTRUKA pobednica Zadrugovizije 4! A evo kakvu poruku je želela da pošalje nastupom u venčanici! (VIDEO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.