KO MADONA: Severina digla Rijeku na noge

Izvor: Kurir, 24.Mar.2013, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO MADONA: Severina digla Rijeku na noge

Severina Vučković, hrvatska pevačica, oduševila je publiku na koncert u Rijeci, kojim je označila početak turneje.

Spektakularni nastup u Dvorani mladosti započela je pesmom "Italiana", a energije nije nedostajalo u dvosatnom šou koji je rasplesao publiku.

Dvorana mladosti na Trsatu bila je prepuna, a izvršni scenski nastup i vizualni efekti umetnika Dorijana Kolundžije oduševili su publiku. Lajt šou i plesači u koreografiji Anžeja Škrubeja upotpunili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su doživljaj, a celi nastup osmislio je poznati slovenački pozorišni reditelj Tomaž Pandur, a pomogla mu je dramaturg Livija Pandur.

Seve je ponovo dotakla crkvu pa je otplesala Poslednju večeru s plesačima kao apostolima.

Severinina turneja "Dobrodošao u klub" iduće nedelje nastavlja u beogradskoj Kombank areni.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Severina digla Rijeku na noge

Izvor: Dzungla.org, 24.Mar.2013

Spektakularni nastup u Dvorani mladosti započela je pesmom „Italiana“, a energije nije nedostajalo u dvosatnom šou koji je rasplesao publiku. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.