KEBA SARMIRAO SEVERINU Evo sta je pevacica rekla o buducem svekru

Izvor: medio.rs, 07.Jul.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEBA SARMIRAO SEVERINU Evo sta je pevacica rekla o buducem svekru

Hrvatska pevačica Severina Vučković priznaje da je zaljubljena kao nikada do sada, i to u Igora Kojića, kao i da obožava njegove roditelje, Dragana i Olju.

Naime, Seve će biti specijalna gošća na Kebinom koncertu u Loznici, zbog čega se veoma raduje.

"Igor je prekrasan muškarac i dobar čovek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovena sam što mogu da ga volim i što zajedno uživamo u životu. Velika je radost gledati kako se vole on i Aleksandar. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Ali Igor nije mogao biti drugačiji, jer je toplinu i iskrenost nasledio od roditelja, Olje i Dragana, koje ja obožavam. I srećna sam što ću Draganu biti gošća na koncertu u Loznici. Iz ljubavi prema Igoru i prema Draganu", rekla je Severina i dodaje da svoje vreme posvećuje sinu i dečku, koji je njena ljubav do kraja života.

"Sve vreme posvećujem svom sinu i Igoru. Tamo gde ima mnogo ljubavi nema mesta za strah. Verujem u bajke i u ljubav do kraja života. Moje srce mi je donelo samo dobro. Donelo mi je sina, Igora i pesme koje pevam, život koji živim", završava hrvatska pevačica.

Podsetimo, Keba je rekao da podržava izbor svog sina i da je, osim što se lepo slaže sa Severinom, upoznao i njenog sina Aleksandra, koji mu je jako drag. Venčanje je na pomolu, a kako je folker rekao, ako do tog čina dođe, sigurno će to biti jedna velika svadba u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keba ispljuvao Seve, a onda je usledio njen odgovor!

Izvor: Blic, 07.Jul.2015

Dragan Kojić nedavno je stavio do znanja svima da ga snajka Seve ne zanima, a ona mu je odgovorila nešto što je mnoge iznenadilo...Kada su se kamere ugasile, a Keba isprozivao devojku njegovog sina rečima "Boli me k.. za Severinu i tu temu. Sve što sam imao o tome da kažem, ja sam rekao", mnogi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.