KAKO JE MOGUĆE da su Severinine gole fotke izašle u javnost? Evo nekoliko mogućih razvoja događaja…

Izvor: Svet, 22.Avg.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO JE MOGUĆE da su Severinine gole fotke izašle u javnost? Evo nekoliko mogućih razvoja događaja…

Fotografije na kojima je  gola Severina Kojić su se pojavile u javnosti. Severina se još nije oglasila, a zasad se nije ni pojavila.
Kad se 2004. pojavio prvi video u kom je bio snimak seksa Severine i biznismena Milana Lučića, pojavile su se brojne teorije o tomu kako je ona dospela u javnost. Jedna od najčešće spominjanih bila je ona po kojoj je snimak plasirala upravo Seve kako bi živnula svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zamrlu karijeru, a i sada se razvijaju slične priče iako su prilično nepostojane budući da joj u karijeri ide sasvim dobro.
Naklapalo se i da je sniak u javnost pustio neko blizak vladajućoj stranci, pa i obaveštajnim službama, kako bi se zataškala tada galopirajuća afera oko malverzacija u Brodosplitu. Mnogi su mislili da je to samo spin koji mora zataškati puno gore afere. U tom se kontekstu govorilo i da su taj video u rukama imale upravo obaveštajne službe, pa ga gurnule kad im je trebao.
Hakerski napad?
Ranije u sličnim skandalima spominjali su se hakerski napadi. Jedna od mogućih teorija jeste da je u Severinin mobilni direktno provaljeno. Međutim, takav scenario je malo verovatan.
“Takav napad je, da neko stoji na nekoliko metara i kopira podatke s uređaja, moguć u teoriji i nešto teži u praksi. To nije kao u filmovima i ipak je rezervisano za nešto žešće momke”, komentarisao je jedan računarski stručnjak teoriju o hakerisanju Severininog mobilnog.
Računarski stručnjak ističe kako postoji i druga teorija
“Moguće je da je neko napravio lažni hotspot ili pristupnu mrežu pa se spojila na njega. Također, moguće je da vam neko presreće podatke ako ste u kafiću spojeni na istu bežičnu mrežu”, objašnjava stručnjak.
Pazite na iCloud…“Često se provaljuje u iCloud. To je spremište podataka na internetu gde mobilni sam čuva fotografije, videozapise ili kontakte nakon što su takvi podaci stvoreni. U njih hakeri često provaljuju i provaljivali su i pre. Najbolji primer su strane zvezde  kad su procurele fotografije mnogih zvezda”, kaže stručnjak.
Moguće i da je osveta
“Uspostavljali bi konekciju s drugim uređajem i upravljali njime. Za to su, naravno, morali biti blizu. No, ta greška pri povezivanju je ispravljena i danas se tako nešto retko događa”, objašnjava računarski stručnjak. Osim mobilnog, moguće je da su sporne fotografije bile sačuvane i na računaru koji je mogao da bude hakovan.
 
SvetSvet
The post KAKO JE MOGUĆE da su Severinine gole fotke izašle u javnost? Evo nekoliko mogućih razvoja događaja… appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEVERININE GOLE SLIKE TRESU REGION: Nikom nije jasno kako su dospele u javnost, a ovo su moguće teorije!

Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2018

Fotografije na kojima je navodno gola Severina Kojić (48) zapalile su internet brznom svetlosti. Severina se još nije oglasila, ali njen menadžer Tomislav Petrović je izjavio da je gole fotke plasirao njen bivši partner i naglasio da su preduzete sve pravne radnje da se Seve zaštiti. Kako prenose...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.