Jasno izneo svoj stav u Zvezdama Granda o bivšoj snaji Severini - Keba zagrmeo pred kolegama i kandidatima

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 23:40

Jasno izneo svoj stav u "Zvezdama Granda" o bivšoj snaji Severini - Keba zagrmeo pred kolegama i kandidatima

Ove reči niko nije očekivao.

Prethodne subote u emisiji "Zvezde Granda", žiri je pokrenuo opštu polemiku. Razlog tome jeste trenutak kada je kreativni direktor ovog projekta Saša Popović, otkrio da ga je jedna od takmičarki Antonia Čerkez, pozvala kako bi se pre takmičenja sa njim konsultovala oko izbora pesama.

Popović, navodi da je kandidatkinjin izbor bila jedna od numera popularne hrvatske pevačice SeverineRazlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za diskusiju jeste to što je upravo Severina, bivša snajka jednog od članova žirija "Zvezda Granda" Dragana Kojića Kebe.

Antonija me je pre neki dan zvala i pitala me je: "Sale, da li da predložim Bosancu da pevam neku Severininu pesmu?", a ja sam joj onda rekao: "Nipošto ovaj krug, nemoj. Keba je u žiriju, samo gledaj da izbegneš to." I evo, bio sam u pravu, šest glasova je tu - rekao je Saša Popović.

Nakon toga, Keba, se odmah umešao, te otkrio da li bi mu smetalo da čuje neku pesmu bivše snajke.

- Antonija, sviđa mi se pre svega izbor pesama, naravno da nemam ništa protiv ni da si pevala pesmu od Severine, nikakav problem. Bravo, svaka ti čast - rekao je Kojić.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.