Izdala si me, zgaziću mu naočare - prepiska Severine i Borisa Novkovića; Spavaš li mirno? VIDEO

Izvor: B92, 09.Jan.2022, 18:32

Izdala si me, zgaziću mu naočare - prepiska Severine i Borisa Novkovića; "Spavaš li mirno?" VIDEO

Nakon što je u sklopu novogodišnjeg programa za BH Telekom, Severina izvela pesmu "Ko je kriv?" sa Tarikom Filipovićem, oglasio se i Boris Novković, s kojim pevačica izvodi ovaj hit 2000-ih u originalu

U sklopu novogodišnjeg nastupa za BH Telecom, Severina je otpevala pomalo zaboravljenu baladu Ko je kriv koju u originalu izvodi s Borisom Novkovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autorom pesme.

Za ovu priliku u izvođenju joj se pridružio voditelj i glumac Tarik Filipović.

“Prvi put u izvođenju Ko je kriv – duo TARKAN & SEVKAN. Spavaš li mirno, Borise Novkoviću?”, napisala je Severina na Instagramu uz snimku dueta s Tarikom koji je bio voditelj novogodišnjeg programa.

Severina ekskluzivno za B92.net o pretećim porukama: "Ljiljana želi da ubije glasnika"

"Mislim da više niko ne spava mirno! I sada je jasno zašto je dodela Gremi nagrada 2022. prolongirana”, komentarisao je Tarik.

Ubrzo se javio i Boris Novković.

"Izdala si me i to još s legendarnim Ćirom, zgaziću mu te fensi naočare… Super ste mi, Tarik je to odlično izveo”, napisao je Boris.

"Nemoj naočare, trebaće nam za Gremi!", u šali mu je odgovorila Severina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.