Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor objavio selfi sa Severinom pa dobio »nezgodan« komentar

Igor Kojić, suprug megahit-zvijezde Severine, na Instagramu je objavio zajedničku fotografiju para, ali je dobio jedan komentar koji mu se sigurno nije svidio.

- Kada žena zavoli, svu ljubav kad ti da, tvoj je cijeli svijet i nebo granica, al' ne zaboravi da joj kažeš svaki dan da je voliš - objavio je Igor uz fotku dirljive stihove megahita Tonija Cetinskog.

Jedan od korisnika Instagrama iznio je zanimljiv komentar. Prema njemu, naime, Igor i Seve >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izgledaju kao brat i sestra!

Možemo pretpostaviti da se to ovom zaljubljenom paru nije baš svidjelo.

(Vecernji.hr)

Kada žena zavoli, svu ljubav kad ti da tvoj je celi svet i nebo granica al ne zaboravi da joj kažes svaki dan da je volis...

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on Jul 4, 2016 at 7:27am PDT
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.