IGOR KOJIĆ ŠOKIRAO JAVNOST NOVIM POTEZOM! Objavio fotografiju uz tekst koji je sve ZBUNIO - Tiče se SEVERINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 18:00

IGOR KOJIĆ ŠOKIRAO JAVNOST NOVIM POTEZOM! Objavio fotografiju uz tekst koji je sve ZBUNIO - Tiče se SEVERINE

Po ovome razvod nije ni na vidiku.

U poslednje vreme puno se pisalo o razvodu popularne pevačice Severine i Igora Kojića. Bilo je tu svega i svačega, a nedavno su se supružnici čak otpratili sa Instagrama.

Međutim, ono što je Igor nedavno uradio sve je zbunilo, a neke i pozitivno iznenadilo.

On je na svom profilu na Instagramu objavio zajedničku fotku sa Severinom, a uz to joj uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma jaku i emotivnu poruku, što je većinu ostavilo bez teksta.

- Ljubav koja se ne meri like-om i fallow-om. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu - napisao je Igor u opisu fotografije sa Severinom na svom profilu na Instagramu, i pratioce na ovoj društvenoj mreži zaintrigirao.

Ljubav koja se ne meri like-om i fallow-om. Moj andjeo,najlepsa dusa i najbolja majka na svetu.

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Jun 2, 2020 at 7:36am PDT

Podsećamo da je Igor pre oko dve nedelje izbrisao sve njihove zajedničke fotografije, međutim, ovim je pokazao da im ljubav cveta.

BONUS VIDEO: Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.