Hrvatski mediji: Severina je udav

Izvor: Dzungla.org, 29.Jan.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski mediji: Severina je udav

Hrvatski portal 24.sata.hr napravio je jedinstvenu anketu gde posetioci mogu da glasaju za poznatu osobu koja ih je “udavila” prethodne godine. Prema glasovima najviše šanse da pobedi u disciplini „Zatni udav“ je Severina Vučković koja trenutno vodi na listi. Čitaoci smatraju da je Seve dosadila sa pricama o svom sinu, raskidu sa Milanom Popovićem, ali I time šta jede, pije, gde se oblači. Interesantna činjenica sa trenutnim podatkom je to da je ona najdosadnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ličnost, a sa druge strane tekstovi koji u naslovu imaju njeno ime obično budu najčitaniji. Posle nje među naj “udavima” su se našli i Tomislav Karamarko, Franka Batelić, Zdravko Mamić i Marko Grubnić.
Opširnije na Novosti
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski mediji: Severina je udav

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2013

Hrvatski portal 24.sata.hr napravio je jedinstvenu anketu gdje posjetioci mogu da glasaju za poznatu osobu koja ih je “udavila” prethodne godine. Prema glasovima najviše šanse da pobijedi u disciplini "Zlatni udav" je Severina Vučković koja trenutno vodi na listi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hrvatski mediji: Severina je udav

Izvor: CrveniTepih.com, 30.Jan.2013, 00:14

Hrvatski portal 24sata.hr napravio je jedinstvenu anketu gde posetioci mogu da glasaju za poznatu osobu koja ih je “udavila” prethodne godine. Prema glasovima najviše šanse da pobedi u disciplini “Zatni udav” je Severina Vučković koja trenutno vodi na listi. Čitaoci smatraju da je Seve dosadila...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.