Hrvatske zvezde sve češće tezgare po svadbama

Izvor: Poznati.info, 07.Jan.2012, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatske zvezde sve češće tezgare po svadbama

Novi trend je da hrvatski pevači sve češće pevaju na svadbama, rođendanima ili bilo kakvom drugom slavlju uz samo jedan uslov, a to je -  dobar honorar.

Kako navode hrvatski mediji, za pozamašne svote na nekoliko venčanja pevali su Toni Cetinski, Mišo Kovač, ali i Severina Vučković. Severina je zahvaljujući angažmanu na privatnoj rođendanskoj žurci i upoznala Milana Popovića s kojim sada očekuje bebu. Tako je slavljenik Milan pored brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << poklona dobio i – Severinu.

Koliko je ona naplatila nastup na njegovom rođendanu nije poznato, ali se zna da ovakve tezge Severina naplaćuje 15.000 do 20.000 evra.

I Jelena Rozga često zapeva na ovakvim i sličnim slavljima, a popularna Splićanka je nedavno u jednom bjelovarskom restoranu pevala na proslavi 28. rođendana fudbalera Ognjena Vukojevića.

Posle nastupa novinarima je rekla da je sa ovim sportistom prijatelj, pa nije poznato da li je tražila honorar ili je prijatelja častila. U slučaju angažmana na svadbi Jelena Rozga bi mogla, kako kažu menadžeri, da zaradi od 10.000 do 12.000 evra.

Jelena Rozga

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.