Horor: Pogledajte kako su stilisti unakazili starletu! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 25.Jul.2013, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor: Pogledajte kako su stilisti unakazili starletu! (Foto)

Iako je oduvek važila za maksimalno doteranu ”ribu” ovoga puta prepustila se stilistima i pogledajte kako su je ”ulepšali”

Ava Karabatić nedavno je pristala da učestvuje u spotu pevača koji izdaje svoj prvi singl. Za tu priliku angažovan je ceo tim ljudi, koji po svemu sudeći nisu potrefili prave kombinacije za Avu. Na jednoj od fotografija ona skoro da i ne liči na sebe. Prenapadna šminka, loše uvijena kosa i garderoba koja joj ne pristaje. Pogledajte fotografije.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

“Ulepšali ” je stilisti: Ava Karabatić u novom izdanju!

Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2013

Iako je oduvek važila za maksimalno doteranu ”ribu” ovoga puta prepustila se stilistima i pogledajte kako su je ”ulepšali”. Ava Karabatić nedavno je pristala da učestvuje u spotu pevača koji izdaje svoj prvi singl. Za tu priliku angažovan je ceo tim ljudi, koji po svemu sudeći nisu potrefili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.