Hoće li je rode ponovo posetiti? Severina pokazala trudnički stomačić? (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 03.Mar.2017, 06:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li je rode ponovo posetiti? Severina pokazala trudnički stomačić? (FOTO)

Muzička zvezda i ponosna mama malenog Aleksandra ne krije svoju sreću – ona je udata za čoveka svog života, uživa u svakom trenutku ljubavi s njim, pa ne bi čudilo da se njih dvoje odluče da dobiju potomstvo.
Igor i Severina zaista žive ljubavnu bajku i neretko pokazuju celom svetu svoju sreću i najlepše emocije, ali se do sada nisu oglašavali povodom toga hoće li svoju ljubav krunisati bebom.
Međutim, nakon najnovijih fotografija lepe Splićanke koje su se pojavile >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u javnosti, spekuliše se da bi to moglo biti ranije nego što smo mislili.
Jedna od najvećih regionalnih zvezda, koja je već godinu i po dana u srećnom braku s Igorom Kojićem, ponovo je zaintrigrirala obožavaoce.
Severina je, naime, nedavno objavila spot za pesmu Kao, a u pojedinim kadrovima njen stomačić izgleda zaobljeno – baš kao trudnički!
Takođe, pevačica nosi haljinu koja je nešto šira u predelu struka, što inače nije njen stil, a takođe s vremena na vreme spušta ruku na stomačić, kao što to čine srećne buduće mame.

Sve to navelo je pojedine medije da pomisle da bi pevačicina porodica uskoro mogla da postane bogatija za jednog člana.

Ona i Igor se, ipak, nisu oglasili povodom ovih navoda
The post Hoće li je rode ponovo posetiti? Severina pokazala trudnički stomačić? (FOTO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.