Hladna kao ŠPRICER! Seve ‘NE MARI’ za TRAGEDIJU koja je snašla Kojiće!?

Izvor: Svet, 22.Jul.2020, 16:02

Hladna kao ŠPRICER! Seve ‘NE MARI’ za TRAGEDIJU koja je snašla Kojiće!?

Pre nekoliko dana porodica Kojić se suočila sa tragedijom. Stric Dragana Kojića Kebe, Rajko za kojeg je pevač bio jako vezan, preminuo je od posledica koronavirusa, a održana je i sahrana.
UŽIVA NA SPLITSKOJ RIVI! Uzimajući u obzir objave na društvenim mrežama, reklo bi se da Severina nije bila uz Kojiće u ovim teškim trenucima.

Pevačica je u to vreme objavljivala fotografije i snimke iz rodnog Splita gde se zabavljala sa prijateljicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i nazvala ih splitskom verzijom serije “Seks i grad”.








View this post on Instagram















“Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo.Pa ja kažem zdravo i gotovo”(Mika Antić)…kaže @sonjadvornik ova je za nas.Obožajen💜💜💜💜 …šta bi ona rekla #lipimojzivote #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina
A post shared by Severina (@severina) on Jul 19, 2020 at 7:30am PDT


“Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo. Pa ja kažem zdravo i gotovo”, napisala je Severina na Instagramu.
NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!

SVETSVET/INSTAGRAM
The post Hladna kao ŠPRICER! Seve ‘NE MARI’ za TRAGEDIJU koja je snašla Kojiće!? appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.