Hakuna matata (FOTO)

Izvor: Mondo, 08.Dec.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hakuna matata" (FOTO)

Što bi rekli Timon, Pumba i Severina Kojić.

Danima kolaju glasine da se pevačica Severina Kojić razvodi od supruga Igora Kojića.

Srpska i hrvatska štampa neprestano traže "dokaze da se razvode", a sve je počelo zbog priče da je Seve ljuta na tasta Dragana Kojića, koji je na slavu pozvao voditeljku Jovanu Joksimović, koja je u jednoj emisiji komentarisala Severinu kao majku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pa, gde je snajka?! FOTO

Voditeljka je ovim povodom domaćim medijima kratko rekla da "nema vremena za gluposti", potom se Severina "oglasila" na Instagramu slikom s njenog i Igorovog afričkog venčanja, a danas je uradila isto.

Pored slike s venčanja, pevačica je napisala "Hakuna matata" - za one koji ne znaju svahili dovoljna je pesma iz Diznijevog animiranog filma "Kralj lavova" u kojoj Timon i Pumba objašnjavaju da to znači "nema problema". Pogledajte sliku &a href="

View this post on Instagram

Hakuna Matata#tb #zanzibar #tanzania #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 8, 2018 at 4:06am PST

" target="_blank">OVDE.

Eto!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.