DONETA ODLUKA SUDA O TUČI SEVERINE I NJENE SESTRE: Epilog sukoba ekstremno nezadovoljavajući po jednu stranu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 16:54

DONETA ODLUKA SUDA O TUČI SEVERINE I NJENE SESTRE: Epilog sukoba ekstremno nezadovoljavajući po jednu stranu!

Stavljena tačka na još jedan skandal!

Odbačena je prijava protiv pevačice Severine Vučković za navodni napad na sestru Marijanu Vučković Popović, koji se dogodio u avgust prošle godine u stanu njihove majke Ane Vučković. Da je prijava odbačena medijima je u dopisu potvrdila Severinin advokat Jasminka Biloš.

- Severina Vučković je od Opšinskog državnog odvetništva u Splitu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobila da je 5. juna 2023. odbačena kaznena prijava protiv nje, koju je podnela njena sestra Marijana Popović u avgustu 2022. - poručila je Biloš.

- Kaznena prijava protiv Severine Vučković radi telesne povrede odbačena je rešenjem Opšinskog državnog odvetništva od 5. juna 2023.g. "jer nakon završetka istrage nije utvrđena osnovana sumnja da bi Severina Vučković počinila prijavljeno kazneno delo - piše u saopšenju.

Podsetimo, zagrebačka policija krajem avgusta prošle godine uhapsila je pevačicu Severinu Vučković nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njenim privođenjem, a povod svemu bila je prepirka u stanu majke poznate pevačice. Prema izjavi sestre Marijane, koju je dala splitskoj policiji, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prema rečima sestre Marijane, rvale i šamarale nakon čega je pevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Međutim, prema drugoj verziji, Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. Ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pevačicu koju je napala i nanela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima te zapomaže i baca po ulazu kako bi se samopovredila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.