DIVAN DAN! Nakon vesti da je našla NOVOG DEČKA, Severina Kojić podelila FOTOGRAFIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2021, 17:08

"DIVAN DAN!" Nakon vesti da je našla NOVOG DEČKA, Severina Kojić podelila FOTOGRAFIJU!

Poslala dvosmislenu poruku!

Pevačica Severina  Kojić zvanično je još uvek udata za Igora Kojića, iako njih dvoje ne žive zajedno još od marta prošle godine. Čini se da je pevačica započela novi život bez supruga u Hrvatskoj. Prošlog leta se spekulisalo da je u vezi sa izvesnim Tomislavom Voštinićem, za koga je pevačica rekla da joj je telohranitelj, a ove spekulacije pre nekoliko dana podgrejale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su nove spekulacije da je Severina navodno zapečela zajednički život sa Voštinićem.

Објава коју дели Severina (@severina)

Pevačica se nije oglašavala povodom ovoga, nije potvrdila, a ni demantovala. U međuvremenu se na Instagramu oglašavala kako bi se podsetila nekih putovanja iz proštlosti i kako bi pozdravila pratioce.

Seve je objavila fotografiju u jednostavnoj sivoj haljini koja je skroz pripijena uz njeno telo, tako da su u prvom planu njeni ženski atributi.

- Divan dan - napisala je u opisu fotografije igrajući se rečima. Zapravo je napisala na engleskom siv uz dodatak slova (t) u zagradi tako da može da se tumači i kao divan.

Објава коју дели Severina (@severina)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.