DA LI JE MOGUĆE? Holivudska diva čestitala Severini rođendan: Dirljiva poruka od ove filmske legende

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 14:05

DA LI JE MOGUĆE? Holivudska diva čestitala Severini rođendan: Dirljiva poruka od ove filmske legende

Ulepšala joj dan.

Severina Vučković proslavila je 51. rođendan, a na svom profilu objavila je snimak čuvene Šeron Stoun koja joj je video porukom čestitala rođendan.

Pevačica je poruka ostavila bez teksta i nije znala kako da reaguje i koje prikladne reči da upotrebi za ovu holivudsku glumicu.

"Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Šeron Stoune, koja mi pritom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže. Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između istalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde je možeš slomiti. Šeron Stoun živi večno", napisala je Severina.

A post shared by Severina (@severina)

Podsetimo, Severina je  nešto ranije objavila i na svom Instagram profilu i svoju sliku na kojoj je naga sa trudničkim stomakom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.