ČUO SAM SE SA SEVERINOM: Duljaj otkrio mnoge detelja koji će se dugo prepričavati

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 13:04

ČUO SAM SE SA SEVERINOM: Duljaj otkrio mnoge detelja koji će se dugo prepričavati

Takve stvari nisu svojstvene velikim klubovima.

Dobar start prolećnog dela sezona, trijumfi protiv Javora i IMT-a i zadržavanje liderske pozicije nisu razlozi za osmeh na licu Igora Duljaja. Sledi gostovanje u Surdulici, duel protiv fenjeraša Radnika, a trener Partizana ima pregršt briga i problema. Što kadrovskih, što nekih drugih kojima je teško naći pravo ime...

Crno-beli će na megdan Radniku bez udarnih napadača, oštrica napada biče baš otupljena:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Saldanja ima istegnuće zadnje lože, koliko će to da traje - ne znam. Nikolić je dobio četvrti žuti karton, on je veoma važan igrač, kao i Saldanja koji je najbolji strelac naše lige. Nikolić nam je mnogo puta donosio promenu na terenu, juče i taj slučaj sa Severinom, mnogo smo oslabljeni...Takva je situacija, nema kuknjave, imamo cilj a to je da ostavrimo pozitivan rezultat - optimista je Duljaj.

Partizan je ove nedelje potresla odluka Ksandera Severine da se zbog neisplaćenih premija, navodno u iznosu od 25.000 evra, vrati u Holandiju.

-  Ja sam juče pričao sa Severinom i verujem da će sve biti okej. Javio se zato što sam brinuo o njemu, javljao sam mu se na telefon kad mu je bilo potrebno, poklanjao sam mu pažnju. Ja ću uvek stati uz igrača, čak i kad pogreši. Svi u ovom klubu moramo da se ponašamo odgovorno - kazao je Duljaj i potom dodao:

- Severina mi se javio zato što imamo prijateljski odnos, uvek morate da budete dostupni za igrača. Ne samo o strancima, pričam i o domaćim igraćima. To su igrači koji dobrim igrama mogu da donesu profit ovim igrama, ovo nije individualni sport. Kad Duljaj ide po igrača na aerodrom, kažu mi da sam budala. Neka sam budala, ja to sve radim u interesu ekipe, meni nije problem. I kad dođe opet, ja ću da idem da ga sačekam, nije problem. Ovo je udarac na mene i moju ekipu, neće sve biti isto kao pre. Severina je otišao da se vrati i vratiće se - kazao je trener Parnog valjka.

Otkrio je Duljaj još neke detalje koji jasno govore da Partizan ima brojne propuste na organizacionom planu koji nisu svojsvetni velikim klubovima.

- Za mnoge stvari kada je neki problem u pitanju potreban je razgovor. Mora da se priča sa igračima. Ja kada čekao na aerodromu, pravio se cirkus, smejali su mi se ljudi. Važno je da budete u kontaktu sa igračima. Kada postoji neki problem, to se rešava razgovorom. Vratili smo se sa Kipra pre 20-ak dana, a juče sam čuo da Kastiljo i dalje živi u Teleoptiku. Ili smo neodgovorni, ili smo nesposobni, da li je prijavljen, da li mu je nađen stan, da li je otvoren žiro račun... 20 dana je prošlo, moramo tim stvarima da se bavimo. Ne može neko da kaže: "E, nedeljom ne radimo." Mi moramo da budemo u službi ekipe, u službi Partizana, u službi igrača. Mnogi žive od tih igrača - zaključio je Duljaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.