Bivši tvrdi: Seve sama pušta golišave fotke!

Izvor: Mondo, 04.Okt.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši tvrdi: Seve sama pušta golišave fotke!

Milan Popović kaže da hrvatska pevačica sama plasira medijima fotografije na kojima je gola. "Zabrinut sam za sina".

Srpski kralj bakra s kojim se pevčica sudi za starateljstvo nad šestogodišnjim sinom Aleksandrom, ubeđen je da pevačica sama sebi "smešta" skandale, kako bi se ponovo našla u centru pažnje.

SKANDAL: Severina PONOVO gola!

"Fotografije, kojih ima mnogo u različitim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ambijentima, očigledno su napravljene da se nekom pošalju ili da budu objavljene u javnosti", tvrdi Popović za "Informer".

On je isključiv po pitanju da je ona njemu slala ove fotografije, jer su ti snimci, po njegovim saznanjima, nastali 2014. i 2015. godine.

"Mi smo u tom periodu bili u sred borbe za starateljstvo", tvrdi Milan.

On napominje da je zabrinut za sina, koji je ove jeseni krenuo u prvi razred osnovne škole i da će sigurno angažovati psihologa, kako bi se mali Aleksandar što bolje izborio sa majčinim ispadom.

"Bojim se da bih zbog tih fotografija druga deca našeg sina mogla da izvrgnu ruglu. Pažljivo pratim celu situaciju", kaže Popović.

S druge strane, Severinini advokati kažu da fotke dolaze od upravo od Milana, kao što je bio slučaj i pre mesec dana.

"Opet se radi o osveti partnera i kontiuniranoj kampanji diskreditacije pevačice koja traje već duže vreme i u kojoj se ne biraju sredstva", piše u saopštenju pevačicine službe za medije.

Ovo je treći skandal Severine Kojić. Pre 14 godina objavljen je njen privatni snimak od 11 minuta koji je na jahti snimila sa Milanom Lučićem.

Kad je cela Juga GLEDALA Severinu... (FOTO)

Krajem avgusta u javnost su procurele njene golišave fotografije, a samo mesec dana kasnije objavljeno ih je još nekoliko...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Milan: Severina sama objavljuje fotke, unajmio sam psihijatra za sina

Izvor: Tracara.com, 04.Okt.2018

Mediji ponovo bruje o golim fotografijama Severine Kojić koje su nedavno dospele u javnost. I dok pevačicin tim tvrdi da je za sve odgovoran ‘njen bivši partner’, misleći na Milana Popovića, biznismen kaže da je Seve sama plasirala u medije ove fotografije. ‘’Fotografije, kojih ima mnogo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.