15 GODINA JE STARIJA OD NJEGA Kako je Severina čestitala Igoru 2 godine braka

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Nov.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

15 GODINA JE STARIJA OD NJEGA Kako je Severina čestitala Igoru 2 godine braka

Severina i Igor Kojić jedan su od zanimljivijih parova na javnoj sceni. Nedavno su proslavili dve godine braka.
Pevačica je 15 godina starija od svog muža, što celoj priči daje interesantne začine.
Kada su regionalni mediji javili da je pevačica Severina zaljubljena u Igora Kojića, sina svog kolege, mnogi su bili iznenađeni.
Ipak, njihova ljubav je, uprkos razlici od 15 godina, trajala. Par je bio sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zaljubljeniji i srećniji, a nakon kraćeg zabavljanja rešili su da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Nov 22, 2017 at 2:45am PST


Krajem novembra 2015. godine, oni su upriličili romantičnu ceremoniju venčanja, a o njihovoj glamuroznoj svadbi nedeljama su pisali svi regionalni mediji.

Dve godine kasnije, ništa se nije promenilo – Severina i Igor i dalje blistaju od zaljubljenosti, a to ne kriju od svojih fanova i javnosti. Tako je pevačica i juče, kada je par slavio drugu godišnjicu ljubavi, na društvenoj mreži Instagram objavila toplu čestitku svom dragom. Naime, ona je u opisu fotografije s njihovog venčanja istakla citat Pabla Nerude.
„Mome su srcu dovoljne tvoje grudi i krila moja za tvoju slobodu… Iz mojih usta poleteće u nebo ono što je spavalo u tvojoj duši“, napisala je Severina.
(Piplmetar.rs / Glossy)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.