Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVI NOVI PAZAR, SLAVI I SEVE Kebina snajka podigla grad na noge (VIDEO)

Pevačica Severina Kojić upriličila je svojim nastupom proslavu 555. rođendana grada Novog Pazara koja pada danas, 20. aprila. Zanimljivo je da tačno u ponoć Kebina snajka počinje da slavi i svoj rođendan.

Istina, Severina je daleko mlađa od Pazara, ona puni samo 44 godine, ali slavlje je duplo.

Severinu je sačekao prepuni gradski trg, a njeni najverniji fanovi su se tiskali u prvim redovima. Ona je odmah počela u veselom ritmu, a u videu pogledajte kako je bilo na koncertu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte kako je Seve provela prve minute 44. ROĐENDANA (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Apr.2016, 00:26

Pevačica Severina Kojić upriličila je svojim nastupom proslavu 555. rođendana grada Novog Pazara koja pada danas, 20. aprila. Zanimljivo je da tačno u ponoć Kebina snajka počinje da slavi i svoj rođendan...Istina, Severina je daleko mlađa od Pazara, ona puni samo 44 godine, ali slavlje je duplo...Severinu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.